default_mobilelogo

Od 01.03.2016. godine vršit će se nadogradnja programa Sobe na verziju 2016 koja podržava rad sa sustavom eVisitor:

  • Nadogradnja se vrši u servisu. Moguća je nadogradnja udaljenom podrškom ali nakon uplate  i dogovora isključivo e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Obavezno je potreban OIB i šifra objekta iz sustava eVisitor.
  • Zbog obima posla nadogradnja se naplaćuje 200,00kn + PDV.
  • Buduće verzije 2016 biti će besplatne i moći će se "skinuti" na ovim stranicama.
  • Korisnici koji ne žele nadograđivati program i dalje mogu neometano raditi u programu, izdavati račune i sl. samo prijavu gostiju trebaju raditi upisom u sustav eVisitor.

Zbog očekivanog većeg broja nadogradnji molimo za strpljenje i razumijevanje prema djelatnicima te ujedno molimo iznajmljivače koji još nemaju gostiju da malo pričekaju sa nadogradnjom jer će dobiti novije verzije sa ispravljenim eventualnim pogreškama.

 

Svi korisnici koji su već imaju verziju programa 2016.1 ili veću i koriste ga za prijavu gostiju u sustav eVisitor ovdje mogu preuzeti najnoviju verziju programa.

Novosti u programu Sobe

VAŽNO: Sustav eVisitor i program Sobe se još uvijek nadograđuju. Stoga ako imate problema u radu provjerite imate li najnoviju verziju programa.

Najnovija verzija programa nalazi se na internet adresi www.vuki.hr te ukoliko je tamo navedena verzija veća od vaše možete ga „skinuti“ u folder C:/QSoft/Sobe i zamijeniti postojeću datoteku Sobe.accdb.

Verzija koju imate u svom računalu mora biti 2016.1 i/ili veća. Ako imate starije verzije programa dogradnja na verziju 2016 mora se obaviti isključivo u servisu. Ukoliko i dalje imate problema u radu s programom molimo da nas kontaktirate isključivo putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa detaljnim opisom greške kako bismo ispravili eventualne greške za sve korisnike. Preporučamo da se napravi slika ekrana s tipkom PrtScr koju možete zalijepiti u e-mail sa Ctrl+V.